Eerste fotoshoot

25 12 2009

Tijdens het tweede locatiebezoek hebben we de tijd genomen zoveel mogelijk foto’s te nemen. Deze foto’s kan je bekijken door rechts onderaan onze blog te klikken en naar onze Flickrpagina te gaan.

Zo kunnen jullie een beeld krijgen van hoe het gebouw er aan het begin van ons avontuur  uitziet. En niet enkel dat: laat je geest de vrije loop en probeer je ook eens in te beelden hoe het er vroeger moet uitgezien hebben. De tijd dat er nog studenten en professoren rondliepen, er ad valvas berichten uithingen over de examenregeling, de labo’s niet gebruikt werden om fietsen van Velo in te stallen,… Terug naar de tijd dat het gebouw niet enkel een leeg gebouw was dat dienst doet als overnachtingsplaats voor enkele daklozen, maar wel de jaren dat er achter deze poort een toevluchtsoord lag voor een belangrijke discipline van onze Alma Mater, onze universiteit.

Het is net die tijd die wij voor enkele dagen terug willen brengen naar ‘ons’ voormalig Decanaat van Geneeskunde! Deze keer door het gebouw te laten overspoelen door kunst.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

26 12 2009
wouter

de lokatie ziet er best goed uit, zo op de fotos te zien 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: